SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Huldiging op de Wedren

Afbeelding voor Huldiging op de Wedren
17 maart 2015

NEC viert huldiging op Wedren Mocht het zo zijn dat NEC kampioen wordt, dan zal de huldiging plaatsvinden op de Wedren. NEC en de Supportersvereniging van NEC zijn blij met deze locatie en het samenwerkingsproces met de gemeente Nijmegen. 

Een mogelijk kampioenschap nadert snel, mogelijk al aanstaande vrijdag 20 maart. Achter de schermen was de club al enige tijd bezig met de organisatie van de huldiging in goed overleg met de lokale autoriteiten. 

NEC had de intentie om het feest te organiseren in de binnenstad, waarbij een aantal locaties overwogen is. Er is gekeken naar de Waalkade maar vanwege het verwachte aantal aanwezigen en de beschikbare capaciteit op de Waalkade heeft NEC besloten om de huldiging niet door te zetten op deze plek. 

Ook is er gekeken naar Kelfkensbos en de Grote Markt maar het is mogelijk dat NEC kampioen wordt op vrijdag 20 maart of in het paasweekend op vrijdag 3 april of maandag 6 april. De huldiging zal dan plaatsvinden op respectievelijk zaterdag 21 maart, zaterdag 4 april of maandag 6 april. Echter op deze dagen staat in de gehele binnenstad de reguliere markt of een paasmarkt op de maandag. Hierdoor vielen ook deze locaties af. 

Met de Wedren heeft NEC een zeer geschikte locatie gevonden, met de gewenste capaciteit voor het evenement. Deze week zal meer informatie over de huldiging en de programmering van de dag.