SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Heel Nijmegen kleurt rood groen zwart

Afbeelding voor Heel Nijmegen kleurt rood groen zwart
2 februari 2021

Ons aller NEC speelt woensdag 10 februari de kwartfinale van het bekertoernooi. Tijd om te laten zien in de stad dat onze clubliefde groot is. Dat de steun voor het team er ook is wanneer zij aantreden in een leeg Goffertstadion.

Krachten worden gebundeld. Legio Noviomagum, HKN/Eastside én SV NEC doen een beroep op alle NEC’ers in Nijmegen én omstreken! Hang de vlag van NEC uit in de week van de kwartfinale.

Wij roepen iedereen op om vanaf zondag 7 februari t/m woensdag 10 februari een rood-groen-zwarte vlag uit te hangen. Geen vlaggenmasthouder aan je huis? Geen probleem! Wees creatief, denk in oplossingen en hang bijvoorbeeld je vlag voor het raam. Deze oproep is niet alleen voor supporters maar ook voor Nijmeegse ondernemers, ondernemers met vlaggenmasten, etalages ect. Laat zien dat je onderneming trots is op NEC en kleur je zaak rood-groen-zwart.

Heb je geen NEC vlag? Ook dat is geen probleem. Ook hierin kun je zelf creatief zijn en een vlag of doek maken. Maar hiervoor bieden wij een extra optie. Onze naaimachines draaien momenteel overuren om enkele honderden vlaggen van 80×120 cm te naaien. Deze zijn zaterdag 6 februari op te halen voor een financiële bijdrage naar eigen keuze. Dit zodat niemand wordt buitengesloten en ook de minder bedeelden hun vlaggen kunnen bemachtigen. De opbrengst gaat zoals altijd naar de sfeeractiepot!

Hoe gaan we te werk? Het gaat exact hetzelfde als bij de Deur Rij Mert, de parkeerplaats van het uitvak wordt beschikbaar gesteld door NEC. Wij zorgen in geval van regen voor een overdekking daar waar je stopt.

Stuur een foto naar info@legio-noviomagum.nl zodra de vlag aan je gevel prijkt! Wij zullen een fotoalbum hiervan online zetten.

Wat feitjes op een rij:
Waar? Bussluis uitvak.
Aanrijroute? Enkel vanaf Burgemeester Daleslaan -> Busserweg
Hoe laat? Van 11:00 tot 14:00 uur
Kosten? Bijdrage naar eigen keuze

Wat regels om alles vlekkeloos te laten verlopen:
Blijf in de auto
Maximaal 2 vlaggen per auto
Houd rekening met de geldende COVID regels
Bijdrage enkel contant én gepast

Laat ons Rood-Groen-Zwart wapperen in de wind.

Legio Noviomagum
Supportersvereniging NEC
HKN/Eastside