SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Harold Bastiaans gestopt als voorzitter SV NEC

Afbeelding voor Harold Bastiaans gestopt als voorzitter SV NEC
15 september 2016

Naar aanleiding van de gebeurtenissen van afgelopen zaterdag zijn we als bestuur vanavond bijeengekomen. In De Gelderlander van zaterdag 10 september was een opiniestuk opgenomen welke door Harold Bastiaans is ingezonden. In dit opiniestuk is ten onrechte door De Gelderlander geciteerd dat de Supportersvereniging achter het besluit van NEC staat om te breken met technisch manager Danny Hoekman. In de komende zaterdageditie van De Gelderlander zal deze quote overigens gerectificeerd worden. Als bestuur staan wij achter de inhoud van dit opiniestuk.

 

Door deze gebeurtenis is er tijdens de opvolgende vergadering een discussie ontstaan over hoe een voorzitter van de supportersvereniging naar buiten moet treden. In de afgelopen periode is bij Harold het gevoel ontstaan dat hij zijn taak als voorzitter niet meer op zijn eigen wijze kan invullen. Hierop heeft Harold besloten om per direct te stoppen met het voorzitterschap van de Supportersvereniging. 

 

Harold zal tot aan de komende Algemene Ledenvergadering wel actief blijven als bestuurslid. Jeroen Rengers zal als interim-voorzitter de honneurs waarnemen. Als bestuur willen we graag de lijn voortzetten welke door Harold als voorzitter is ingezet sinds 2014. Via deze weg willen we Harold bedanken voor zijn periode als voorzitter. Onder aanvoering van Harold is de SV uitgegroeid tot de vereniging zoals zich die nu profileert.

 

Bestuur Supportersvereniging NEC