SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Gratis met de bus naar NEC-AZ

Afbeelding voor Gratis met de bus naar NEC-AZ
3 april 2013

Er rijden tussen het Centraal Station Nijmegen (nieuwe instaphalte lijn 10, tegenover het Stadsregio kantoor) en het Goffertstadion (instaphalte Ien Daleslaan, voorzijde Goffertstadion) pendelbussen. Reis vanuit je eigen wijk of woonkern gratis met een reguliere buslijn naar het Centraal station en neem vanuit hier een gratis pendelbus naar het Goffertstadion. Met een seizoen- of wedstrijdkaart NEC – AZ kan je gratis instappen.

Inzet pendelbussen
De Pendelbussen zullen 2 uur voor aanvang van de wedstrijd tot 2 uur na afloop van de wedstrijd supporters heen en weer brengen. Het gaat om een directe lijn, halverwege de rit kan er dus niet worden in- of uitgestapt. Vanaf het Centraal Station zal ongeveer elke 10 minuten een pendelbus vertrekken. Na de wedstrijd staan er vier bussen klaar. Zodra een bus vol zit zal deze vertrekken. In totaal zullen deze bussen drie keer vanaf het Goffertstadion vertrekken richting Centraal station.

Businformatie
Busmaatschappij Breng verzorgt het openbaar vervoer in de Stadsregio Nijmegen-Arnhem. Supporters in het bezit van een seizoenkaart of gekochte wedstrijdkaart NEC-AZ en woonachtig in bijvoorbeeld Arnhem, Elst, Bemmel, Groesbeek, Druten, etc. kunnen allemaal gratis gebruik kunnen maken van deze reguliere bussen naar het Goffertstadion op zondag 7 april. Een volledig overzicht van alle Breng-buslijnen en de lijnennetkaart is te vinden op www.breng.nl.

Ook als je reist via de lijnen 42 (Arriva Tiel-Druten), 85 (Arriva Druten-Nijmegen), 83 (Veolia Venlo-Nijmegen) en 99 (Arriva (Uden-Nijmegen) kun je nu gebruik maken van het aanbod.

Reis je via lijn 58 (Emmerich-Nijmegen) dan kun je helaas géén gebruik maken van deze regeling.