SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Ga mee naar de kerstmarkt ‘Essen by Night’

Afbeelding voor Ga mee naar de kerstmarkt ‘Essen by Night’
2 oktober 2013

Wanneer kan je het best een kerstmarkt bezoeken? Juist, ‘s avonds in het donker als duizenden lampjes branden. Gezellig een mok glühwein drinken en genieten van de kerststemming. Na de successen Düsseldorf en Köln ‘by Night’ is het nu de beurt aan Essen.

Onder een fonkelend net van 450000 lichtjes is deze kerstmarkt met 300 leuke kraampjes één van de populairste Weihnachtsmarkten van Duitsland. Bij het groot wiel ‘Bellevue’ geeft dit alles nog een groot kerstgevoel en mooi zicht op de kerstmarkt. Voor de ‘shoppers’ onder ons is er goed nieuws. Onlangs is de grootste Primark van Europa hier geopend. Kortom een geweldig dagje op stap.

Programma:
We gaan op zaterdag 7 december. Vertrek om 11.00 uur vanaf New Lotus (naast McDonald’s in Beuningen aan de A73, buslijn 11 stopt voor de deur). Een kopje koffie wacht hier op je. Je kan ook gebruik maken van de tussenstop die we maken in Hatert. Hier stoppen we om 11.30 uur t.h.v. de bushalte tegenover de Emté supermarkt. richting Dukenburg. We vertrekken ‘s avonds uit Essen om 21.30 uur. Verwachte thuiskomst 23.30 uur.

Deelnameprijs:
€ 19,00 per persoon

Inschrijven:
Opgeven kan via dit formulier. Ook kunt u zich inschrijven tijdens thuiswedstrijden bij onze skihut.