SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

GA MEE! Leden voor slechts € 7,50 naar Roda JC-NEC

Afbeelding voor GA MEE! Leden voor slechts € 7,50 naar Roda JC-NEC
21 november 2014

Vrijdag 12 december neemt NEC het in de Jupiler League op tegen Roda JC in Kerkrade. In deze uitwedstrijd kan onze club alle steun gebruiken van een vol bezoekersvak! Diverse sponsors waaronder AP Support, AVG Beheer, Bakkerij Bart Nijmegen, Coef,  Computron,  In Person, Verzuim Expertise Bureau, VIB Rob van Horssen en Adviesbureau Korsten bieden samen met het OSRN bestuur en N.E.C. de toegangskaarten, inclusief busvervoer, met korting aan!  NEC en de Supportersvereniging NEC bedanken iedereen voor hun bijdrage.

De wedstrijd is alleen te bezoeken met een verplichte buscombi. De toegangskaart inclusief busvervoer kost door deze actie slechts € 12,50. Leden van de Supportersvereniging NEC (SV) krijgen op de actieprijs € 5,00 korting, waardoor het wedstrijdbezoek inclusief busvervoer voor € 7,50 wordt aangeboden. Leden van de SV kunnen hun kaarten alleen bij de stadionreceptie kopen op vertoon van hun SV-pas. 

Vanaf aanstaande maandag 24 november zijn deze kaarten verkrijgbaar bij de stadionreceptie (op werkdagen 12.30-17.00 uur geopend) van het Goffertstadion. De kaartverkoop loopt tot donderdag 11 december 14.00 uur.  Je hebt een NEC (seizoen)clubkaart met uitkaart nodig om van deze actie gebruik te maken. Op een NEC (seizoen)clubkaart met uitkaart kan 1 kaart gekocht worden. Er zijn in totaal 1.000 kaarten beschikbaar. 

De bussen vertrekken 12 december vanaf 16.30 uur in meerdere clusters vanaf het Goffertstadion. Het aantal clusters is afhankelijk van het aantal supporters dat meegaat. Houdt voor eventuele wijzigingen de website in de gaten.

Let op! Bezit van uitkaart en legitimatiebewijs verplicht. Op de wedstrijddag zullen de kassa’s in Kerkrade gesloten zijn voor NEC supporters.