Pagina 1 van 1

Open dag 2019

Geplaatst: zo 28 jul 2019, 21:47
door JBNMGN
Programma open dag (althans het voorplein)

Over iets minder dan twee weken, op zaterdag 3 augustus, staat de jaarlijkse Open Dag van N.E.C. weer op het programma. Dit jaar zijn er meer bezienswaardigheden en activiteiten dan ooit tevoren. Jong en Oud kunnen een middag vol plezier beleven, met als afsluiting het bezoeken van de wedstrijd N.E.C. – CA Osasuna. Om de paar dagen zullen we de verschillende pleinen, die gedurende de Open Dag zijn opgezet, uitlichten.

Te beginnen met het Stadionplein. Het Stadionplein ligt aan de hoofdingang van het Goffertstadion. Het Stadionplein bevindt zich gedurende de Open Dag echter ook in het stadion. Het programma start om 14.00 uur en loopt tot 17.30 uur.

Het Stadionplein – Wat is er te doen?
Tijdens de Open Dag is er ontzettend veel te beleven. Hieronder hebben we voor u op een rijtje gezet welke activiteiten dit jaar plaatsvinden op het Stadionplein.

Strong Viking maakt de Open Dag mede mogelijk. Zij zullen op het voorplein aanwezig zijn met een welkomstboog en een échte Obstacle Run!
- Wil je Nijmegen zien vanuit de lucht? Met de Skywatch op het Stadionplein kijk je uit over het gehele Goffertpark en omstreken. Koop je kaartjes à €2,- per persoon in het kassagebouw. Pinnen is mogelijk.
- Er staan twee stands voor de verkoop van merchandise. Tevens is het de eerste dag dat de nieuwe N.E.C.-kleding in de verkoop gaan. Ben jij de eerste die het nieuwe shirt aanschaft? Pinnen is mogelijk.
- Daarbij is Sport met Snelders aanwezig op de Open Dag. Zij kunnen je nieuwe kleding direct bedrukken, waardoor jouw naam direct op het N.E.C.-shirt prijkt!
- Het kassagebouw is geopend voor de aankoop van een kaartje tegen CA Osasuna. Voor seizoenkaarthouders kosten kaarten slechts €5,-. Voor supporters zonder seizoenkaart is de ticketprijs €10,-, t/m 17 jaar en 60+ kunnen kaarten kopen voor €7,50. Pinnen is mogelijk.
- Altijd al een kijkje willen nemen in de spelersbus van N.E.C.? Dat kan! De bus staat geparkeerd op het Stadionplein en dus kan jij je even in de wereld wanen van onder andere Rens van Eijden!
- Tot slot is de receptiebalie van het Goffertstadion natuurlijk ook geopend. Hier kunt u gedurende de dag seizoenkaarten, clubkaarten en wedstrijdtickets voor de competitie aanschaffen. Pinnen is mogelijk.

Het Stadionplein – Dit is nieuw!

Natuurlijk zijn er dit jaar weer nieuwe activiteiten georganiseerd om onze supporters extra te vermaken. Hieronder worden verschillende activiteiten uitgelicht.

- Voor de wedstrijd tegen CA Osasuna bestaat de mogelijkheid om vooraf deel te nemen aan een heerlijk buffet in de Jupiler Lounge. Hiervoor dien je je wel aan te melden. Voor slechts €30,- per persoon maak je gebruik van het buffet inclusief drank (wijn, bier en fris), krijg je een toegangskaart voor de wedstrijd N.E.C. – CA Osasuna en bekijk je deze wedstrijd vanuit een business seat. Het buffet vindt plaats tussen 14.45 uur en 17.15 uur. Geef je op via ticketing@nec-nijmegen.nl
- In ons restaurant Bikkels wordt driemaal een Bloedkuulquiz georganiseerd. Om 14.30 uur, 15.15 uur en 16.00 uur kun jij je kennis laten testen rondom N.E.C.!
- In de oude bestuurskamer zal een pop-up museum te zien zijn. Onder leiding van Hans Vossenberg duik je hier in de geschiedenis van N.E.C. en schroom daarbij vooral niet om vragen te stellen.


Over een paar dagen dus meer over waar wat te doen is.

Re: Open dag 2019

Geplaatst: zo 08 dec 2019, 04:18
door Gerard Lopez
Wat een levendig topic!

Re: Open dag 2019

Geplaatst: zo 08 dec 2019, 08:46
door jackkreta
Gerard Lopez schreef:
zo 08 dec 2019, 04:18
Wat een levendig topic!
Je wilt er nog naar toe?