ForzaNEC.nl

Alles over de fansites van NEC!
flipsen
Berichten: 9636
Lid geworden op: do 02 jul 2009, 10:34
Contacteer:

Re: ForzaNEC.nl

Bericht door flipsen »

Midas schreef:
ma 16 aug 2021, 18:33
jackkreta schreef:
zo 15 aug 2021, 23:11
Midas schreef:
zo 15 aug 2021, 20:51
Is er een mogelijkheid dat het ip adres van mijn server van de zwarte lijst af kan? Heb m'n reddit (/r/NEC) projectje weer opgepakt maar blijkt dat m'n scraper iets te gretig was misschien? Er is geen rss feed dus ik moest wel de html downloaden en dan parsen. Heb nu een hele gekunstelde oplossing gevonden (een externe service maakt een rss feed van de Twitter pagina lol) maar doe't liever direct.
En nu in normaal Nederlands.
Het (https://old.reddit.com/r/NEC) is een soort van forum netzoals dit alleen dan zit het net iets anders in elkaar, de threads leven wat meer ipv dat je een topic krijgt met 400+ pagina's - en je kunt mensen duimpjes omhoog en duimpjes omlaag geven. Zo zie je vaak de interessantere dingen aan de top. Ik zit er zelf veel op (vooral dan https://old.reddit.com/r/soccer) en merkte dat er ook wat NEC fans op zitten. Dus het idee was om een computerprogramma automatisch nieuws te laten posten zodat we het daar ook kunnen discussieren. Ik heb nu werkend dat het computerprogramma al het nieuws gerelateerd aan NEC van voetbalzone.nl en forzanec.nl plaatst op de subreddit (zo heten de soort van 'subforums'). Voel je vrij om je aan te sluiten :)

Het probleem in het Nederlands: computerprogramma vroeg te vaak aan de website van forzanec.nl (en op rare tijden) of hij de artikelen mocht, waardoor zij wss zoiets hadden van hier is iets geks aan de hand - wij zetten hem op de zwarte lijst zodat die geen artikelen meer kan krijgen. Ik vraag eigenlijk om een tweede kans, dan stel ik het programma iets anders in.

Iets duidelijker?
Niet echt …
Scientia sol mentis est

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast