Happen & stappen
Re: Happen & stappen
Zag net dat iemand Zorbas aanraadde, als men toch zin in Griek heeft dan raad ik Dionysos aan in de Bloemerstraat(Tegenover de Irish Pub). Kom der al jaren en het eten is zeer goed. Niet al te prijzig, goede porties, aardig personeel en smaakt zeer goed! Een van de betere Grieken die ik ken:
http://www.dionysosnijmegen.nl/
http://www.dionysosnijmegen.nl/
- ronnyguitar
- Berichten: 6229
- Lid geworden op: ma 27 aug 2007, 19:20
- Locatie: bad zwischenahn - duitsland
- Contacteer:
Re: Happen & stappen
heb je gelijk grootstal ! die zorbas link is een jaar oud, en is NIET dat barslechte restaurant in de v.welderenstraat maar in bad zwischenahn lolGrootstal schreef:Zag net dat iemand Zorbas aanraadde, als men toch zin in Griek heeft dan raad ik Dionysos aan in de Bloemerstraat(Tegenover de Irish Pub). Kom der al jaren en het eten is zeer goed. Niet al te prijzig, goede porties, aardig personeel en smaakt zeer goed! Een van de betere Grieken die ik ken:
http://www.dionysosnijmegen.nl/
NU OKTOBER-AKTIE BIJ TJK !! KIJK BIJ REGELS EN MEDEDELINGEN ETC.
Re: Happen & stappen
Ahaha ik snap ook echt niet dat die Zorba in de van welderenstraat nog overleeft aangezien men Dionysus #1, Corfu #2 en zelfs die andere Griek in de bloemerstraat heeft. Daarnaast heb je nog een soort van FastfoodGriek(dichtbij het valkhof weet niet hoe die straat heet) waar ik nog eerder heen zou gaan dan naar Zorba. Oja de Griek in Grave is ook niet zo denderend.. Grieks eten is een van mijn favoriet dus ik probeer dan ook graag alle restaurants uit.ronnyguitar schreef:heb je gelijk grootstal ! die zorbas link is een jaar oud, en is NIET dat barslechte restaurant in de v.welderenstraat maar in bad zwischenahn lolGrootstal schreef:Zag net dat iemand Zorbas aanraadde, als men toch zin in Griek heeft dan raad ik Dionysos aan in de Bloemerstraat(Tegenover de Irish Pub). Kom der al jaren en het eten is zeer goed. Niet al te prijzig, goede porties, aardig personeel en smaakt zeer goed! Een van de betere Grieken die ik ken:
http://www.dionysosnijmegen.nl/
Re: Happen & stappen
Morgen ga ik naar rotjeknor voor het zomercarnaval, wie gaan er nog meer?
Wellicht leuk om met een groep te gaan?
greetz NiMMA
Wellicht leuk om met een groep te gaan?
greetz NiMMA
NEC ON TOUR.... soon in your stadium!
Re: Happen & stappen
Gisteren voor het eerst gegeten bij de Schat. Viel me erg tegen, ook gezien de positieve reacties hier. Hoewel het best lekker was, was het zeker niet speciaal. Dit had waarschijnlijk veel te maken met de restaurantweek, het 3gangen menu was ook maar 27,50, maar toch had ik er wel iets meer van verwacht. Ook qua service viel het me tegen, het was af en toe een beetje slordig en er werd weinig informatie gegeven over de gerechten en de wijnen. Jammer.
Wat ik wel echt kan aanraden;
- Vaderland (erg lekker en een fijne sfeer)
- Het Heimwee (heel erg goed eten en echte vakmensen)
- Lef
- De Grut
Iets minder speciaal, ook een stuk goedkoper maar wel echte aanraders;
- De Bok
- Qke-leQ
- Funkenstein
Wat ik wel echt kan aanraden;
- Vaderland (erg lekker en een fijne sfeer)
- Het Heimwee (heel erg goed eten en echte vakmensen)
- Lef
- De Grut
Iets minder speciaal, ook een stuk goedkoper maar wel echte aanraders;
- De Bok
- Qke-leQ
- Funkenstein
Re: Happen & stappen
Prima lijstje restaurants idd.
De Schat was ik qua eten wel erg tevreden over, misschien heeft het inderdaad met de restaurantweek te maken gehad dat het nu niet zo speciaal was. We hebben er toen met zijn vieren gegeten en waren iets van 460 euro kwijt ofzo. Hoewel het eten helemaal prima was, vond ik de prijs-kwaliteit dan weer wel tegenvallen met zulke bedragen. Dat was in de periode dat ze nog in het pand zaten waar vroeger de fusie zat (nu vaderland)
De Schat was ik qua eten wel erg tevreden over, misschien heeft het inderdaad met de restaurantweek te maken gehad dat het nu niet zo speciaal was. We hebben er toen met zijn vieren gegeten en waren iets van 460 euro kwijt ofzo. Hoewel het eten helemaal prima was, vond ik de prijs-kwaliteit dan weer wel tegenvallen met zulke bedragen. Dat was in de periode dat ze nog in het pand zaten waar vroeger de fusie zat (nu vaderland)
- Arjan van Hout
- Berichten: 20324
- Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:02
- Locatie: B & D
- Contacteer:
Re: Happen & stappen
ik ben het met je aanraders helemaal eens (alleen vaderland ben ik nog niet geweest) maar dat je de schat zo ervaren hebt verbaasd me heeeeeeel erg. Heb er ooit ook een keer in de restaurantweek gegeten (uiteindelijk van alles extra genomen toch nog euro met zijn tweeen ;-) ) maar dat was geweldig. Zowel qua eten als qua bediening....Robert schreef:Gisteren voor het eerst gegeten bij de Schat. Viel me erg tegen, ook gezien de positieve reacties hier. Hoewel het best lekker was, was het zeker niet speciaal. Dit had waarschijnlijk veel te maken met de restaurantweek, het 3gangen menu was ook maar 27,50, maar toch had ik er wel iets meer van verwacht. Ook qua service viel het me tegen, het was af en toe een beetje slordig en er werd weinig informatie gegeven over de gerechten en de wijnen. Jammer.
Wat ik wel echt kan aanraden;
- Vaderland (erg lekker en een fijne sfeer)
- Het Heimwee (heel erg goed eten en echte vakmensen)
- Lef
- De Grut
Iets minder speciaal, ook een stuk goedkoper maar wel echte aanraders;
- De Bok
- Qke-leQ
- Funkenstein
Re: Happen & stappen
Wat ik persoonlijk ook toppers vindt zijn:Eniesee schreef:ik ben het met je aanraders helemaal eens (alleen vaderland ben ik nog niet geweest) maar dat je de schat zo ervaren hebt verbaasd me heeeeeeel erg. Heb er ooit ook een keer in de restaurantweek gegeten (uiteindelijk van alles extra genomen toch nog euro met zijn tweeen ;-) ) maar dat was geweldig. Zowel qua eten als qua bediening....Robert schreef:Gisteren voor het eerst gegeten bij de Schat. Viel me erg tegen, ook gezien de positieve reacties hier. Hoewel het best lekker was, was het zeker niet speciaal. Dit had waarschijnlijk veel te maken met de restaurantweek, het 3gangen menu was ook maar 27,50, maar toch had ik er wel iets meer van verwacht. Ook qua service viel het me tegen, het was af en toe een beetje slordig en er werd weinig informatie gegeven over de gerechten en de wijnen. Jammer.
Wat ik wel echt kan aanraden;
- Vaderland (erg lekker en een fijne sfeer)
- Het Heimwee (heel erg goed eten en echte vakmensen)
- Lef
- De Grut
Iets minder speciaal, ook een stuk goedkoper maar wel echte aanraders;
- De Bok
- Qke-leQ
- Funkenstein
Jan Klaassen op de Hazenkampseweg
Het Verlangen in Wijchen.
-
- Berichten: 980
- Lid geworden op: do 10 feb 2011, 15:41
- Contacteer:
Re: Happen & stappen
Robert schreef:Gisteren voor het eerst gegeten bij de Schat. Viel me erg tegen, ook gezien de positieve reacties hier. Hoewel het best lekker was, was het zeker niet speciaal. Dit had waarschijnlijk veel te maken met de restaurantweek, het 3gangen menu was ook maar 27,50, maar toch had ik er wel iets meer van verwacht. Ook qua service viel het me tegen, het was af en toe een beetje slordig en er werd weinig informatie gegeven over de gerechten en de wijnen. Jammer.
Wat ik wel echt kan aanraden;
- Vaderland (erg lekker en een fijne sfeer)
- Het Heimwee (heel erg goed eten en echte vakmensen)
- Lef
- De Grut
Iets minder speciaal, ook een stuk goedkoper maar wel echte aanraders;
- De Bok
- Qke-leQ
- Funkenstein
ga naar Uden gossie meine neem onbeperkt.. HEERLIJK!!! qkeleq is niet altijd super de bok wel goed funkensteun ken ik nog niet.
Re: Happen & stappen
iemand al eens bij Koriander in Rhenen geweest ?
Re: Happen & stappen
Vaderland werd hierboven al genoemd en inderdaad prima eten, leuke tent en terras en prijs-kwaliteit was goed in orde.
Re: Happen & stappen
Heb een keer heerlijk gegeten voor een goede prijs bij Funkenstein, een echte aanraderRobert schreef:Gisteren voor het eerst gegeten bij de Schat. Viel me erg tegen, ook gezien de positieve reacties hier. Hoewel het best lekker was, was het zeker niet speciaal. Dit had waarschijnlijk veel te maken met de restaurantweek, het 3gangen menu was ook maar 27,50, maar toch had ik er wel iets meer van verwacht. Ook qua service viel het me tegen, het was af en toe een beetje slordig en er werd weinig informatie gegeven over de gerechten en de wijnen. Jammer.
Wat ik wel echt kan aanraden;
- Vaderland (erg lekker en een fijne sfeer)
- Het Heimwee (heel erg goed eten en echte vakmensen)
- Lef
- De Grut
Iets minder speciaal, ook een stuk goedkoper maar wel echte aanraders;
- De Bok
- Qke-leQ
- Funkenstein
NEC ON TOUR.... soon in your stadium!
Re: Happen & stappen
Het Verlangen is toch die veel te dure veredelde friettent? Tapas noemen ze het dan.jbnmgn schreef:Wat ik persoonlijk ook toppers vindt zijn:Eniesee schreef:ik ben het met je aanraders helemaal eens (alleen vaderland ben ik nog niet geweest) maar dat je de schat zo ervaren hebt verbaasd me heeeeeeel erg. Heb er ooit ook een keer in de restaurantweek gegeten (uiteindelijk van alles extra genomen toch nog euro met zijn tweeen ;-) ) maar dat was geweldig. Zowel qua eten als qua bediening....Robert schreef:Gisteren voor het eerst gegeten bij de Schat. Viel me erg tegen, ook gezien de positieve reacties hier. Hoewel het best lekker was, was het zeker niet speciaal. Dit had waarschijnlijk veel te maken met de restaurantweek, het 3gangen menu was ook maar 27,50, maar toch had ik er wel iets meer van verwacht. Ook qua service viel het me tegen, het was af en toe een beetje slordig en er werd weinig informatie gegeven over de gerechten en de wijnen. Jammer.
Wat ik wel echt kan aanraden;
- Vaderland (erg lekker en een fijne sfeer)
- Het Heimwee (heel erg goed eten en echte vakmensen)
- Lef
- De Grut
Iets minder speciaal, ook een stuk goedkoper maar wel echte aanraders;
- De Bok
- Qke-leQ
- Funkenstein
Jan Klaassen op de Hazenkampseweg
Het Verlangen in Wijchen.
Kleine tip als je daar bent, neem een tapas menu met 2 of 4 man, kijk dan eens wat je krijgt en je ziet dat je 10 of 20 euro meer betaald dan als je los besteld had. Werkelijk alles komt daar uit de koelkast cq magnetron.
Nuilen: Je kunt het leren, waar je mee omgaat raak je mee besmet.
Re: Happen & stappen
Laatst bij mijn oud-collega's bij de Firma gaan eten. Nondeju, dat is lekker en echt kraakvers. Ik was al wel bewust van hun kookkwaliteiten, maar de hele sfeer daar maakte het nog beter. http://defirmanijmegen.nl/images/conten ... tember.pdf
- ronnyguitar
- Berichten: 6229
- Lid geworden op: ma 27 aug 2007, 19:20
- Locatie: bad zwischenahn - duitsland
- Contacteer:
Re: Happen & stappen
menukaart ziet er goed uit !ernie schreef:Laatst bij mijn oud-collega's bij de Firma gaan eten. Nondeju, dat is lekker en echt kraakvers. Ik was al wel bewust van hun kookkwaliteiten, maar de hele sfeer daar maakte het nog beter. http://defirmanijmegen.nl/images/conten ... tember.pdf
ernie leg eens uit wat dit precies is, jij komt uit het vak :
R I L E T T E V A N K A L F - 7 , 2 5
R i l e t t e v a n k a l f m e t h u i s g e m a a k t e
p i c c a l i l l y , k o m k o m m e r g e m a r i n e e r d m e t
m i e r i k s w o r t e l e n g e f r i t u u r d e k a r d e m o m -
u i e n .
NU OKTOBER-AKTIE BIJ TJK !! KIJK BIJ REGELS EN MEDEDELINGEN ETC.
Re: Happen & stappen
Hmm.. ik heb inderdaad 5 jaar in de horeca gewerkt en een jaartje hotelschool gedaan, maar tot op zekere hoogte moet ik je teleurstellen Ronny! De precieze definitie weet ik niet. Ik ben overduidelijk geen zelfstandig werkend kok of chef! Ik was meer een overenthousiaste en leergierige hulp die als leerling werd behandeld.ronnyguitar schreef:menukaart ziet er goed uit !ernie schreef:Laatst bij mijn oud-collega's bij de Firma gaan eten. Nondeju, dat is lekker en echt kraakvers. Ik was al wel bewust van hun kookkwaliteiten, maar de hele sfeer daar maakte het nog beter. http://defirmanijmegen.nl/images/conten ... tember.pdf
ernie leg eens uit wat dit precies is, jij komt uit het vak :
R I L E T T E V A N K A L F - 7 , 2 5
R i l e t t e v a n k a l f m e t h u i s g e m a a k t e
p i c c a l i l l y , k o m k o m m e r g e m a r i n e e r d m e t
m i e r i k s w o r t e l e n g e f r i t u u r d e k a r d e m o m -
u i e n .
Voor zover ik het meegekregen heb laten ze bepaalde soorten vlees (in dit geval kalf) een flinke tijd garen in vet (bijvoorbeeld ganzenvet). Vervolgens gaart het heel langzaam waardoor je het vlees van het bot kan afhalen. Dit pluk je dus (voor zover het er al vanzelf niet afvalt) en dmv kneden wordt het een soort van paté.
edit: Ik zit net zo te denken, wie weet kan je het ook wel een beetje huis, tuin en keuken maken door vlees lang te stoven, af te laten koelen en dit in de keukenmachine fijn te draaien tot een fijne paté (wel lekker op smaak brengen uiteraard). Geen idee of dit dan echt mogelijk is, zal wel denk ik.
- ronnyguitar
- Berichten: 6229
- Lid geworden op: ma 27 aug 2007, 19:20
- Locatie: bad zwischenahn - duitsland
- Contacteer:
Re: Happen & stappen
leuk idee, ga ik eens aan denken, heb binnenkort weer een dag dat ik mag schransen (meestal doe ik dat de eerste woensdag van de maand)
heb vorige maand bij ex-collegas (waar de catering verzorgd werd door een gerenomeerde duitse tv kok) kalfvlees gegetenmet een sausje van deense dropveters en gemarineerde sjalotten,
als bijgerecht aardaooelpuree, eerst dacht ik he wat moet dat worden, maar het smaakte beregoed en dat ga ik dus ook eens proberen ..........
nooit gedacht dat je drop met vlees kunt combineren......
heb vorige maand bij ex-collegas (waar de catering verzorgd werd door een gerenomeerde duitse tv kok) kalfvlees gegetenmet een sausje van deense dropveters en gemarineerde sjalotten,
als bijgerecht aardaooelpuree, eerst dacht ik he wat moet dat worden, maar het smaakte beregoed en dat ga ik dus ook eens proberen ..........
nooit gedacht dat je drop met vlees kunt combineren......
NU OKTOBER-AKTIE BIJ TJK !! KIJK BIJ REGELS EN MEDEDELINGEN ETC.
Re: Happen & stappen
Hmm, misschien door die donkere/aardse smaak. Wij hadden bijvoorbeeld door onze wildjus wat pure chocolade zitten. Niet teveel alleen, gaat echt snel fout.
- Arjan van Hout
- Berichten: 20324
- Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:02
- Locatie: B & D
- Contacteer:
Re: Happen & stappen
is dat niet soort stoofpotje?ernie schreef:Hmm.. ik heb inderdaad 5 jaar in de horeca gewerkt en een jaartje hotelschool gedaan, maar tot op zekere hoogte moet ik je teleurstellen Ronny! De precieze definitie weet ik niet. Ik ben overduidelijk geen zelfstandig werkend kok of chef! Ik was meer een overenthousiaste en leergierige hulp die als leerling werd behandeld.ronnyguitar schreef:menukaart ziet er goed uit !ernie schreef:Laatst bij mijn oud-collega's bij de Firma gaan eten. Nondeju, dat is lekker en echt kraakvers. Ik was al wel bewust van hun kookkwaliteiten, maar de hele sfeer daar maakte het nog beter. http://defirmanijmegen.nl/images/conten ... tember.pdf
ernie leg eens uit wat dit precies is, jij komt uit het vak :
R I L E T T E V A N K A L F - 7 , 2 5
R i l e t t e v a n k a l f m e t h u i s g e m a a k t e
p i c c a l i l l y , k o m k o m m e r g e m a r i n e e r d m e t
m i e r i k s w o r t e l e n g e f r i t u u r d e k a r d e m o m -
u i e n .
Voor zover ik het meegekregen heb laten ze bepaalde soorten vlees (in dit geval kalf) een flinke tijd garen in vet (bijvoorbeeld ganzenvet). Vervolgens gaart het heel langzaam waardoor je het vlees van het bot kan afhalen. Dit pluk je dus (voor zover het er al vanzelf niet afvalt) en dmv kneden wordt het een soort van paté.
edit: Ik zit net zo te denken, wie weet kan je het ook wel een beetje huis, tuin en keuken maken door vlees lang te stoven, af te laten koelen en dit in de keukenmachine fijn te draaien tot een fijne paté (wel lekker op smaak brengen uiteraard). Geen idee of dit dan echt mogelijk is, zal wel denk ik.
Re: Happen & stappen
Nee, is inderdaad een soort grove paté
Re: Happen & stappen
Hier de recensie trouwens van de Gelderlander. En nee, ik sta hier niet keihard reclame te maken. Ik was zelf gewoon heel enthousiast. De Gelderlander ook, prijs/kwaliteit: 8,00.
http://geniet.gelderlander.nl/culinair/ ... endy-firma
http://geniet.gelderlander.nl/culinair/ ... endy-firma
-
- Berichten: 12356
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:36
Re: Happen & stappen
Niet mee eens. Ben er al aantal keren wezen eten, ook met anderen en we waren allemaal tevreden. Het is er altijd druk, gezellig, kunt er voor een prima prijs eten en het smaakt gewoon goed. Een veredelde friettent is het zeker niet. Vraag me af of jij wel het juiste restaurant voor ogen hebt. Mag mij 3 redenen noemen waarom het een veredelde friettent is? Ik heb geen kroketten, berenklauw of friet speciaal op de kaart zien staan.Tiel schreef:Het Verlangen is toch die veel te dure veredelde friettent? Tapas noemen ze het dan.jbnmgn schreef:Wat ik persoonlijk ook toppers vindt zijn:Eniesee schreef:ik ben het met je aanraders helemaal eens (alleen vaderland ben ik nog niet geweest) maar dat je de schat zo ervaren hebt verbaasd me heeeeeeel erg. Heb er ooit ook een keer in de restaurantweek gegeten (uiteindelijk van alles extra genomen toch nog euro met zijn tweeen ;-) ) maar dat was geweldig. Zowel qua eten als qua bediening....Robert schreef:Gisteren voor het eerst gegeten bij de Schat. Viel me erg tegen, ook gezien de positieve reacties hier. Hoewel het best lekker was, was het zeker niet speciaal. Dit had waarschijnlijk veel te maken met de restaurantweek, het 3gangen menu was ook maar 27,50, maar toch had ik er wel iets meer van verwacht. Ook qua service viel het me tegen, het was af en toe een beetje slordig en er werd weinig informatie gegeven over de gerechten en de wijnen. Jammer.
Wat ik wel echt kan aanraden;
- Vaderland (erg lekker en een fijne sfeer)
- Het Heimwee (heel erg goed eten en echte vakmensen)
- Lef
- De Grut
Iets minder speciaal, ook een stuk goedkoper maar wel echte aanraders;
- De Bok
- Qke-leQ
- Funkenstein
Jan Klaassen op de Hazenkampseweg
Het Verlangen in Wijchen.
Kleine tip als je daar bent, neem een tapas menu met 2 of 4 man, kijk dan eens wat je krijgt en je ziet dat je 10 of 20 euro meer betaald dan als je los besteld had. Werkelijk alles komt daar uit de koelkast cq magnetron.
- Arjan van Hout
- Berichten: 20324
- Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:02
- Locatie: B & D
- Contacteer:
Re: Happen & stappen
hoor er ook alleen goede verhalen over, maar ik gok dat Tiel maar weer eens gewoon wat roept en er zelf nog nooit geweest isKanchelskis schreef:Niet mee eens. Ben er al aantal keren wezen eten, ook met anderen en we waren allemaal tevreden. Het is er altijd druk, gezellig, kunt er voor een prima prijs eten en het smaakt gewoon goed. Een veredelde friettent is het zeker niet. Vraag me af of jij wel het juiste restaurant voor ogen hebt. Mag mij 3 redenen noemen waarom het een veredelde friettent is? Ik heb geen kroketten, berenklauw of friet speciaal op de kaart zien staan.Tiel schreef:Het Verlangen is toch die veel te dure veredelde friettent? Tapas noemen ze het dan.jbnmgn schreef:Wat ik persoonlijk ook toppers vindt zijn:Eniesee schreef:ik ben het met je aanraders helemaal eens (alleen vaderland ben ik nog niet geweest) maar dat je de schat zo ervaren hebt verbaasd me heeeeeeel erg. Heb er ooit ook een keer in de restaurantweek gegeten (uiteindelijk van alles extra genomen toch nog euro met zijn tweeen ;-) ) maar dat was geweldig. Zowel qua eten als qua bediening....Robert schreef:Gisteren voor het eerst gegeten bij de Schat. Viel me erg tegen, ook gezien de positieve reacties hier. Hoewel het best lekker was, was het zeker niet speciaal. Dit had waarschijnlijk veel te maken met de restaurantweek, het 3gangen menu was ook maar 27,50, maar toch had ik er wel iets meer van verwacht. Ook qua service viel het me tegen, het was af en toe een beetje slordig en er werd weinig informatie gegeven over de gerechten en de wijnen. Jammer.
Wat ik wel echt kan aanraden;
- Vaderland (erg lekker en een fijne sfeer)
- Het Heimwee (heel erg goed eten en echte vakmensen)
- Lef
- De Grut
Iets minder speciaal, ook een stuk goedkoper maar wel echte aanraders;
- De Bok
- Qke-leQ
- Funkenstein
Jan Klaassen op de Hazenkampseweg
Het Verlangen in Wijchen.
Kleine tip als je daar bent, neem een tapas menu met 2 of 4 man, kijk dan eens wat je krijgt en je ziet dat je 10 of 20 euro meer betaald dan als je los besteld had. Werkelijk alles komt daar uit de koelkast cq magnetron.
-
- Berichten: 12356
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:36
Re: Happen & stappen
Ik denk dat Tiel in de war is met het tapasrestaurant naast Sebil. Kan me voorstellen dat hij dat een veredelde friettent noemt. Was voorheen spareribstoko en onderdeel van Sebil volgens mij.Eniesee schreef:hoor er ook alleen goede verhalen over, maar ik gok dat Tiel maar weer eens gewoon wat roept en er zelf nog nooit geweest isKanchelskis schreef:Niet mee eens. Ben er al aantal keren wezen eten, ook met anderen en we waren allemaal tevreden. Het is er altijd druk, gezellig, kunt er voor een prima prijs eten en het smaakt gewoon goed. Een veredelde friettent is het zeker niet. Vraag me af of jij wel het juiste restaurant voor ogen hebt. Mag mij 3 redenen noemen waarom het een veredelde friettent is? Ik heb geen kroketten, berenklauw of friet speciaal op de kaart zien staan.Tiel schreef:Het Verlangen is toch die veel te dure veredelde friettent? Tapas noemen ze het dan.jbnmgn schreef:Wat ik persoonlijk ook toppers vindt zijn:Eniesee schreef:ik ben het met je aanraders helemaal eens (alleen vaderland ben ik nog niet geweest) maar dat je de schat zo ervaren hebt verbaasd me heeeeeeel erg. Heb er ooit ook een keer in de restaurantweek gegeten (uiteindelijk van alles extra genomen toch nog euro met zijn tweeen ;-) ) maar dat was geweldig. Zowel qua eten als qua bediening....Robert schreef:Gisteren voor het eerst gegeten bij de Schat. Viel me erg tegen, ook gezien de positieve reacties hier. Hoewel het best lekker was, was het zeker niet speciaal. Dit had waarschijnlijk veel te maken met de restaurantweek, het 3gangen menu was ook maar 27,50, maar toch had ik er wel iets meer van verwacht. Ook qua service viel het me tegen, het was af en toe een beetje slordig en er werd weinig informatie gegeven over de gerechten en de wijnen. Jammer.
Wat ik wel echt kan aanraden;
- Vaderland (erg lekker en een fijne sfeer)
- Het Heimwee (heel erg goed eten en echte vakmensen)
- Lef
- De Grut
Iets minder speciaal, ook een stuk goedkoper maar wel echte aanraders;
- De Bok
- Qke-leQ
- Funkenstein
Jan Klaassen op de Hazenkampseweg
Het Verlangen in Wijchen.
Kleine tip als je daar bent, neem een tapas menu met 2 of 4 man, kijk dan eens wat je krijgt en je ziet dat je 10 of 20 euro meer betaald dan als je los besteld had. Werkelijk alles komt daar uit de koelkast cq magnetron.
Jammer dat die maar wat roept inderdaad en Het Verlangen zo afschildert.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 58 gasten