De financiële situatie bij NEC

Discussieer hier over alle N.E.C.-zaken die je in de bovenstaande forums niet kwijt kunt!
Gebruikersavatar
Tiel
Berichten: 29799
Lid geworden op: ma 04 jun 2007, 07:03
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Tiel »

mschr schreef:
do 24 feb 2022, 22:48
Sandertjuh85 schreef:
do 24 feb 2022, 19:03
mschr schreef:
do 24 feb 2022, 16:27
Legendario schreef:
wo 23 feb 2022, 16:01
vak Oost schreef:
wo 23 feb 2022, 08:05
Uit de VI Pro:
In het promotiejaar werd vier miljoen euro verloren
en in het beoordelingssysteem van de KNVB bungelt de club continu in de onderste regionen.
4 miljoen verloren ?!? Snelle rekensom: 1 miljoen door geen supporters, 1 miljoen voor herstel stadion

en 2 miljoen voor nog meer spelers budget of zo iets of mis ik nog iets ?
Terugkopen transferrechten.
Yep. Tegen een veel te hoog bedrag.
Totdat we Tavsan en Proper verkopen voor een goed bedrag.
We zullen de komende 12 jaar jaarlijks een transferopbrengst van minimaal 2 mln moeten halen. Anders is de afkoopdeal ongunstig voor NEC.
Reken die eens voor.
Nuilen: Je kunt het leren, waar je mee omgaat raak je mee besmet.

Gebruikersavatar
jetipo
Berichten: 5112
Lid geworden op: do 19 jul 2007, 19:22
Locatie: Bemmel
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door jetipo »

We hebben het hier over nieuwe plannen voor de Goffert, Boekhoorn, financiële stabiliteit, etc...

In Arnhem hebben ze heel andere zorgen:

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/10 ... itten.html

En in een Italiaanse krant (ivm de wedstrijd tegen Roma), vertaald met Google:
Vitesse en Valeri Oyf, de mysterieuze oligarch van wie weinig of niets bekend is: van low profile tot relaties met Abramovich, het verhaal van een management met weinig verstand

De omvang van zijn vermogen is onbekend, het is niet duidelijk waarom hij in het Nederlandse voetbal heeft geïnvesteerd, het is niet bekend of hij zal worden bereikt door de anti-Poetin-sancties: de beschermheilige van Rome's volgende tegenstander in de Conference League is een raadselachtig personage op zijn zachtst gezegd. Het hoofd van de Nederlandse Voetbalbond: "De zaak van Vitesse, al dan niet Russisch, zou moeten dienen als een waarschuwing voor de bonden over de


In andere tijden zou Roma-Vitesse van de Conference League andere inzichten hebben voorgesteld, misschien in verband met het enorme gat in de totale salarissen (inclusief technisch en administratief personeel) die door de twee clubs worden betaald: 158 miljoen (18e plaats op Europees niveau) tegen 13,5 , voor een gat dat het passeren van de Giallorossi maakt, ondanks het feit dat de mannen van Josè Mourinho in het huidige seizoen niet hebben nagelaten fans en professionals negatief te verrassen. Het bedrag dat Rome in slechts één jaar aan personeelskosten uitgeeft, is gelijk aan de totale investering van de Russische eigenarendie de afgelopen seizoenen elkaar opvolgden op commando van het Nederlands elftal . 155 miljoen euro was het geïnvesteerde bedrag om de op één na oudste profclub van Nederland van het faillissement (Vitesse werd opgericht in 1892) te redden en een behoorlijke overleving te garanderen.
Na de stap terug van Roman Abramovich , die Chelsea te koop zette, zijn er nog vier Russische voetbalclubs in West-Europa over: Maxim Demin's Bournemouth , Monaco en zijn satellietteam, Dmitry's BruggeCercle Valeri Oyf's Vitesse . De laatste is het meest raadselachtige personage. Vergeleken met Rybolovlev , een van de rijkste kunstverzamelaars ter wereld, heeft hij zich altijd uit de schijnwerpers gehouden, terwijl hij bij Denimdeelt de ingehouden benadering, maar niet de cirkel van vriendschappen, die in het geval van Oyf rechtstreeks leidt naar de magische cirkel van Abramovich . Oyf was directeur van enkele van de bekendste Russische bedrijven, van Gazprom tot Sibneft , van Rosneft tot de Highland Gold Mining Company (de laatste een Russisch-Brits bedrijf), hij beheerde de activa van Abramovich via het bedrijf Millhouse Capital (nu MHC Services) en deed zichzelf ook een politieke ervaring op door vier jaar op de banken van de senaat van de oblast Omsk in Siberië te zitten .
Oyf is een oligarch die zijn fortuin verdiende door gas , goud, aluminium en olie te verhandelen, maar hij is vrijwel onbekend. Niemand kent de hoogte van hun vermogen en zijn naam komt op geen enkele zwarte lijst voor . Hij lijkt op de klasgenoot die op de groepsfoto's achterin stond, achter alle anderen. Hij was aanwezig, maar niemand merkte het. De klas in kwestie werd gevormd in Moskou ten tijde van de Perestrojka en Glasnost . Oyf en Abramovich kenden elkaar al sinds het begin van de jaren tachtig. Ze waren jeugdvrienden, ze deelden studies, entertainment en de eerste benadering van de wereld vanbedrijf , waar ze samen kinderspeelgoed en damessieraden verkochten. In de Russische hoofdstad kreeg hun groep de bijnaam "de broederschap " en omvatte zakenlieden zoals Eugene Shvidler , nu een Amerikaans staatsburger, Andrei Bloch, Eugene Tenenbaum (Oekraïens met Canadees paspoort, Chelsea-chauffeur), David Davidovich , Irina Panchenko , Andrey Gorodilov en Marina Granovskaia , de huidige manager van Chelsea. Oyf heeft een dubbel Russisch-Oekraïens paspoort en is geboren in Odessa aan de Zwarte Zee.
De bubbel van stilte die de Vitesse omhult, afgezien van een magere verklaring waarin staat dat er niets aan de hand is, is perfect in lijn met het bedrijfsbeheer van Russisch eigendom . Iedereen zit te wachten, ook al weten we niet precies wat. Oyf heeft nooit interviews gegeven , heeft geen sociale profielen, beschermt angstvallig zowel zijn bedrijf (de krant AD veronderstelt een commerciële samenwerking met de Nederlandse bankgroep ING , maar het gebruik van de voorwaardelijke is verplicht) als zijn privéleven, in Arnhem als in Nice , de andere stad waar hij woont. Ga naar het stadion, koppelt met het bestuur en betaalt vooral regelmatig de salarissen en rekeningen van Vitesse via de Performance Management Holding. Sommigen gaan ervan uit dat hij goed is in het achterlaten van sporen, anderen geloven dat vertrouwelijkheid niet noodzakelijkerwijs de bereidheid inhoudt om iets te verbergen. Niemand weet waar het geld vandaan kwam, noch de redenen die hem ertoe brachten een provinciale club te leiden met duidelijk beperkte ambities.
In werkelijkheid had Vitesse vóór de Russen geprobeerd om samen met Ajax , Psv Eindhoven en Feyenoord tot de Nederlandse elite toe te treden , maar de grootse projecten van de megalomane Karel Aalbers hadden aan het begin van het millennium een prachtig stadion nagelaten, het Gelredome en een kloof in de balans. Een gasclub die in 2010 in de baan van Abramovich kwam via voormalig chirurg Alexander Chigrinsky , nog een andere zakenman (olie en onroerend goed, in zijn geval) die uit de chaos van de USSR na de ineenstorting kwammet een enorm persoonlijk erfgoed. Vier jaar lang speelde Chigrinsky, een zeer kleine voetbalfan, in tegenstelling tot zijn vriend die op Stamford Bridge was gestationeerd, via de Georgische Merab Jordania , voormalig speler en manager van Dinamo Tbilisi , evenals voormalig president van de Football Association of Georgia, voordat hij uitkwam in open en direct de rol van clubvoorzitter op zich nemen. Ze noemden hem Alexander de Onzichtbare omdat je hem zelden zag in Arnhem, waar de ijzeren dame Granovskaia vaak kwam. In die tijd was de Vitesse zelfs een authentieke Chelsea- boerderij geworden , en elk seizoen werden vier tot vijf Blues-spelers uitgeleend, vanNemanja Matic tot Patrick van Aanholt, van Lucas Piazon tot Bertrand Traorè tot aan de meer recente Mason Mount .
De Russische " kolonisatie ", waartegen de club zich heeft beschermd door middel van een gouden aandeel dat verandering van naam, logo en bedrijfskleuren voorkomt, heeft naar Arnhem een nieuw trainingscentrum gebracht , ingevoegd binnen het megasportcomplex Papendal , en de eerste trofee in de geschiedenis van de club, oftewel de Nederlandse beker , won in 2017 ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de club. Met de komst van Oyf in 2018 is de band met Chelsea verzwakt tot het punt van uitsterven, zozeer zelfs dat er in de huidige selectie geen speler is die eigendom is van de Londense club. Aan de andere kant ging het beleid van kleine stapjes en een laag profiel door: lage lasten (het beschikbare budget is circa 8 miljoen euro), vrijwel geheel Nederlands bestuur (de enige Rus is Andrey Solovyev , lid van de raad van commissarissen) en financiële garanties voor de korte middellange termijn (een clausule verplicht Chigrinsky, in het geval van een eigendomsoverdracht, om de salarissen voor de komende 18 maanden te betalen, terwijl Oyf een toezegging heeft ondertekend om de kosten te dekken tot juli 2023). Maar in het licht van de recente gebeurtenissen is de schaduw waarin deze oligarch altijd zo graag heeft gestaan, ook Vitesse gaan incorporeren. Niemand weet wat er zal gebeuren, of hoe, of wanneer. Boven is het stil ( There is Silence Up there ), om een van de bekendste Nederlandse boeken over hedendaagse fictie te citeren (auteur Gerbrand Bakker ).
De voorzitter van de Nederlandse voetbalbond is voormalig Oekraïens international Yevhen Levchenko . Gevraagd naar de affaire, verklaarde hij dat “geen enkele vroege veroordeling gerechtvaardigd is. Ongeacht Oyf moet iedereen die banden heeft met het regime van Vladimir Poetin worden geboycot. Als geld wordt gebruikt voor de oorlogsmachine van Poetin, moeten activa worden bevroren . En, met duidelijk bewijs, moet de club van de eigenaar af . Natuurlijk zou een eventueel openbaar standpunt van Oyf tegen Poetin helpen om duidelijkheid te scheppen . Maar het geval van Vitesse, al dan niet Russisch, zou moeten dienen als een waarschuwing voor de federaties over de herkomst van kapitaal, vooral buitenlanders. De oorsprong moet volledig duidelijk zijn. Ik ben me ervan bewust dat het soms meer een baan bij de geheime dienst is dan een baan als administrateur. Maar het is nodig".
Denkend aan Holland, zie ik rood, zwart en groen.

Gebruikersavatar
E.B.
Berichten: 4222
Lid geworden op: di 03 aug 2021, 15:10
Locatie: Wijchen
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door E.B. »


Gebruikersavatar
Bottendaal
Berichten: 10082
Lid geworden op: vr 31 aug 2012, 09:26
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Bottendaal »

E.B. schreef:
ma 16 mei 2022, 13:36
TV-gelden:
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/10 ... olgen.html
Ik snap geen reet van het bedrag dat gekoppeld wordt aan de punten/percentage. Wij hebben evenveel punten als Cambuur, maar krijgen 0,14% minder.
We krijgen evenveel als Emmen en GAE, maar hebben (resp) 21 en 56 punten meer… :???:

(Het laatste verlies ‘kost’ ons trouwens 4 ton…)

Gebruikersavatar
Gijscoman
Berichten: 7968
Lid geworden op: za 19 jul 2014, 21:21
Locatie: Groningen
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Gijscoman »

Bottendaal schreef:
ma 16 mei 2022, 13:50
E.B. schreef:
ma 16 mei 2022, 13:36
TV-gelden:
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/10 ... olgen.html
Ik snap geen reet van het bedrag dat gekoppeld wordt aan de punten/percentage. Wij hebben evenveel punten als Cambuur, maar krijgen 0,14% minder.
We krijgen evenveel als Emmen en GAE, maar hebben (resp) 21 en 56 punten meer… :???:

(Het laatste verlies ‘kost’ ons trouwens 4 ton…)
Maar bij promotie van Eindhoven of Excelsior valt Heracles weg waardoor we weer stijgen. Met name Eindhoven zal zonder punten ons percentage doen stijgen, lijkt me zo. Hup Eindhoven!

Gebruikersavatar
DJTEEF!
Berichten: 9773
Lid geworden op: ma 09 mei 2011, 18:43
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door DJTEEF! »

Bottendaal schreef:
ma 16 mei 2022, 13:50
E.B. schreef:
ma 16 mei 2022, 13:36
TV-gelden:
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/10 ... olgen.html
Ik snap geen reet van het bedrag dat gekoppeld wordt aan de punten/percentage. Wij hebben evenveel punten als Cambuur, maar krijgen 0,14% minder.
We krijgen evenveel als Emmen en GAE, maar hebben (resp) 21 en 56 punten meer… :???:

(Het laatste verlies ‘kost’ ons trouwens 4 ton…)
Het laatste verlies rules out Bony for next year. Toch nog iets positiefs.

Gebruikersavatar
Bottendaal
Berichten: 10082
Lid geworden op: vr 31 aug 2012, 09:26
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Bottendaal »

Gijscoman schreef:
ma 16 mei 2022, 14:00
Bottendaal schreef:
ma 16 mei 2022, 13:50
E.B. schreef:
ma 16 mei 2022, 13:36
TV-gelden:
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/10 ... olgen.html
Ik snap geen reet van het bedrag dat gekoppeld wordt aan de punten/percentage. Wij hebben evenveel punten als Cambuur, maar krijgen 0,14% minder.
We krijgen evenveel als Emmen en GAE, maar hebben (resp) 21 en 56 punten meer… :???:

(Het laatste verlies ‘kost’ ons trouwens 4 ton…)
Maar bij promotie van Eindhoven of Excelsior valt Heracles weg waardoor we weer stijgen. Met name Eindhoven zal zonder punten ons percentage doen stijgen, lijkt me zo. Hup Eindhoven!
Maar hoe zit die potverdeling nou? Kan iemand dat toelichten?

Mcel
Berichten: 2517
Lid geworden op: ma 26 nov 2007, 12:23
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Mcel »

Bottendaal schreef:
ma 16 mei 2022, 14:41
Gijscoman schreef:
ma 16 mei 2022, 14:00
Bottendaal schreef:
ma 16 mei 2022, 13:50
E.B. schreef:
ma 16 mei 2022, 13:36
TV-gelden:
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/10 ... olgen.html
Ik snap geen reet van het bedrag dat gekoppeld wordt aan de punten/percentage. Wij hebben evenveel punten als Cambuur, maar krijgen 0,14% minder.
We krijgen evenveel als Emmen en GAE, maar hebben (resp) 21 en 56 punten meer… :???:

(Het laatste verlies ‘kost’ ons trouwens 4 ton…)
Maar bij promotie van Eindhoven of Excelsior valt Heracles weg waardoor we weer stijgen. Met name Eindhoven zal zonder punten ons percentage doen stijgen, lijkt me zo. Hup Eindhoven!
Maar hoe zit die potverdeling nou? Kan iemand dat toelichten?
We hebben exact evenveel punten als Cambuur, maar omdat ze dit jaar boven ons zijn geëindigd, komen ze een plaatsje hoger. Ze hadden ook beide teams het gemiddelde van beide bedragen kunnen geven, maar dat is dus niet de regel blijkbaar. De bedragen horen gewoon bij de posities waarop je staat in deze lijst.

En er is geen sprake van een percentage, Gijs. Het gaat gewoon om absolute puntenaantallen.

Door de nederlaag zondag zijn we in deze lijst twee plaatsen gekelderd. Dus mschr: maakt het nog uit of we 9e geworden waren ipv nu 11e, denk je? :wink:

Gebruikersavatar
mschr
Berichten: 34211
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 17:14
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door mschr »

Goed, het maakt een paar ton uit, maar dat rechtvaardigt nog steeds niet het aantrekken van een kreupele spits als Bony.

Gebruikersavatar
Bottendaal
Berichten: 10082
Lid geworden op: vr 31 aug 2012, 09:26
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Bottendaal »

Mcel schreef:
do 19 mei 2022, 09:29
Bottendaal schreef:
ma 16 mei 2022, 14:41
Gijscoman schreef:
ma 16 mei 2022, 14:00
Bottendaal schreef:
ma 16 mei 2022, 13:50
E.B. schreef:
ma 16 mei 2022, 13:36
TV-gelden:
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/10 ... olgen.html
Ik snap geen reet van het bedrag dat gekoppeld wordt aan de punten/percentage. Wij hebben evenveel punten als Cambuur, maar krijgen 0,14% minder.
We krijgen evenveel als Emmen en GAE, maar hebben (resp) 21 en 56 punten meer… :???:

(Het laatste verlies ‘kost’ ons trouwens 4 ton…)
Maar bij promotie van Eindhoven of Excelsior valt Heracles weg waardoor we weer stijgen. Met name Eindhoven zal zonder punten ons percentage doen stijgen, lijkt me zo. Hup Eindhoven!
Maar hoe zit die potverdeling nou? Kan iemand dat toelichten?
We hebben exact evenveel punten als Cambuur, maar omdat ze dit jaar boven ons zijn geëindigd, komen ze een plaatsje hoger. Ze hadden ook beide teams het gemiddelde van beide bedragen kunnen geven, maar dat is dus niet de regel blijkbaar. De bedragen horen gewoon bij de posities waarop je staat in deze lijst.

En er is geen sprake van een percentage, Gijs. Het gaat gewoon om absolute puntenaantallen.

Door de nederlaag zondag zijn we in deze lijst twee plaatsen gekelderd. Dus mschr: maakt het nog uit of we 9e geworden waren ipv nu 11e, denk je? :wink:
Volgens mij klopt hier niets van.

De jaren worden al gewogen, dus die verhouding is al verwerkt in de ranglijst van de verdeling. Bovendien, hoe kunnen wij dan (aanzienlijk) méér punten hebben dan Emmen en GAE, maar evenveel TV geld krijgen??

En volgens mij horen de bedragen niet bij de positie, maar bij het percentage…


Edit, ik had kennelijk in eerste instantie iets verkeerd berekend/beredeneerd.
Zie nu dat het percentage staat voor het percentage TV geld en niet voor het percentage van het totaal te behalen punten.
Gelden worden dus inderdaad gewoon gekoppeld aan de positie op deze lijst… :tu:

Mcel
Berichten: 2517
Lid geworden op: ma 26 nov 2007, 12:23
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Mcel »

mschr schreef:
do 19 mei 2022, 10:09
Goed, het maakt een paar ton uit, maar dat rechtvaardigt nog steeds niet het aantrekken van een kreupele spits als Bony.
Nu hij niet gespeeld heeft is die uitgave sowieso achteraf niet te rechtvaardigen.
Maar nu we zonder hem 11e zijn geworden kunnen voorstanders nog steeds zeggen dat hij zijn halfjaarsalaris had kunnen terugverdienen, en nog iets overhouden, door ons naar de 9e plek te schieten. Laat staan naar de 8e.
Als we nu 9e of 8e geworden waren was duidelijk dat de komst van Bony daar niet mee te maken had. En was zijn komst sowieso overbodig geweest.

Gebruikersavatar
Bottendaal
Berichten: 10082
Lid geworden op: vr 31 aug 2012, 09:26
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Bottendaal »

Mcel schreef:
do 19 mei 2022, 19:48
mschr schreef:
do 19 mei 2022, 10:09
Goed, het maakt een paar ton uit, maar dat rechtvaardigt nog steeds niet het aantrekken van een kreupele spits als Bony.
Nu hij niet gespeeld heeft is die uitgave sowieso achteraf niet te rechtvaardigen.
Maar nu we zonder hem 11e zijn geworden kunnen voorstanders nog steeds zeggen dat hij zijn halfjaarsalaris had kunnen terugverdienen, en nog iets overhouden, door ons naar de 9e plek te schieten. Laat staan naar de 8e.
Als we nu 9e of 8e geworden waren was duidelijk dat de komst van Bony daar niet mee te maken had. En was zijn komst sowieso overbodig geweest.
Hoe hoog we ook zijn geëindigd. Het aantrekken van een kreupele pensionado is nooit te rechtvaardigen. Laat staan voor de hoofdprijs!
Dat was hij bij voorbaat al, en er waren er genoeg die dat al wisten, maar niet mochten zeggen vanwege zijn verleden…

flipsen
Berichten: 10580
Lid geworden op: do 02 jul 2009, 10:34
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door flipsen »

mschr schreef:
do 19 mei 2022, 10:09
Goed, het maakt een paar ton uit, maar dat rechtvaardigt nog steeds niet het aantrekken van een kreupele spits als Bony.
ach zolang we nog een paar ton aan Bony kunnen uitgeven is onze financiële situatie best goed te noemen ....
Canis timidus vehementius latrat quam mordet

Gebruikersavatar
burp
Berichten: 20547
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 15:58
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door burp »

Normaal gesproken was Tavsan nu al verkocht voor een bedrag dat iedereen te laag zou vinden.

Blijkbaar gaat het nu redelijk met de cashflow aan het einde van het seizoen.

Mcel
Berichten: 2517
Lid geworden op: ma 26 nov 2007, 12:23
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Mcel »

Toch nog een tonnetje gewonnen dankzij Excelsior.

noviomagum
Berichten: 6715
Lid geworden op: vr 23 jan 2015, 12:55
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door noviomagum »

Mcel schreef:
zo 29 mei 2022, 21:32
Toch nog een tonnetje gewonnen dankzij Excelsior.
2 toch?

Mcel
Berichten: 2517
Lid geworden op: ma 26 nov 2007, 12:23
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Mcel »

noviomagum schreef:
zo 29 mei 2022, 21:37
Mcel schreef:
zo 29 mei 2022, 21:32
Toch nog een tonnetje gewonnen dankzij Excelsior.
2 toch?
107.100 euro als de pot 76,5 miljoen is.
Dit lijstje van het AD klopte niet. Deze van Voetbalprimeur wel. We staan onder RKC (mede) dankzij de laatste speeldag,

noviomagum
Berichten: 6715
Lid geworden op: vr 23 jan 2015, 12:55
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door noviomagum »

Mcel schreef:
zo 29 mei 2022, 22:11
noviomagum schreef:
zo 29 mei 2022, 21:37
Mcel schreef:
zo 29 mei 2022, 21:32
Toch nog een tonnetje gewonnen dankzij Excelsior.
2 toch?
107.100 euro als de pot 76,5 miljoen is.
Dit lijstje van het AD klopte niet. Deze van Voetbalprimeur wel. We staan onder RKC (mede) dankzij de laatste speeldag,
:tu:

Gebruikersavatar
Gerard Lopez
Berichten: 6223
Lid geworden op: zo 03 jun 2007, 23:45
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Gerard Lopez »

Ik denk wel dat dit het moment is voor NEC om serieus door te groeien naar de subtop. Het komend seizoen hebben we de meeste kleine clubjes in de Eredivisie ooit.....ik tel maar liefst 8 clubs die ik als kleiner dan NEC zie: Volendam, Emmen, Excelsior, Cambuur, GAE, RKC, Fortuna en Sparta.
Daar moet je, met wat investeringen van Boekhoorn erbij, sowieso boven kunnen eindigen. Dan zit je al op plek 10. En met een beetje geluk kan je ook over Groningen en Heerenveen heen gaan. Even 2 jaar op rij 8e eindigen en dan heb je een flink tv potje opgebouwd wat je de jaren erna structureel in de subtop kan houden.
When Wilco talks, people listen!

Gebruikersavatar
DJTEEF!
Berichten: 9773
Lid geworden op: ma 09 mei 2011, 18:43
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door DJTEEF! »

Gerard Lopez schreef:
wo 01 jun 2022, 00:51
Ik denk wel dat dit het moment is voor NEC om serieus door te groeien naar de subtop. Het komend seizoen hebben we de meeste kleine clubjes in de Eredivisie ooit.....ik tel maar liefst 8 clubs die ik als kleiner dan NEC zie: Volendam, Emmen, Excelsior, Cambuur, GAE, RKC, Fortuna en Sparta.
Daar moet je, met wat investeringen van Boekhoorn erbij, sowieso boven kunnen eindigen. Dan zit je al op plek 10. En met een beetje geluk kan je ook over Groningen en Heerenveen heen gaan. Even 2 jaar op rij 8e eindigen en dan heb je een flink tv potje opgebouwd wat je de jaren erna structureel in de subtop kan houden.
Dit is een mooie kans om structureel aan te haken idd. Het kan verkeren.

bbq
Berichten: 646
Lid geworden op: wo 09 okt 2019, 20:28
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door bbq »

Gerard Lopez schreef:
wo 01 jun 2022, 00:51
Ik denk wel dat dit het moment is voor NEC om serieus door te groeien naar de subtop. Het komend seizoen hebben we de meeste kleine clubjes in de Eredivisie ooit.....ik tel maar liefst 8 clubs die ik als kleiner dan NEC zie: Volendam, Emmen, Excelsior, Cambuur, GAE, RKC, Fortuna en Sparta.
Daar moet je, met wat investeringen van Boekhoorn erbij, sowieso boven kunnen eindigen. Dan zit je al op plek 10. En met een beetje geluk kan je ook over Groningen en Heerenveen heen gaan. Even 2 jaar op rij 8e eindigen en dan heb je een flink tv potje opgebouwd wat je de jaren erna structureel in de subtop kan houden.
Wat is dan het verschil met de 2,1 die we nu krijgen als we 8e eindigen?

Goffert
Berichten: 4297
Lid geworden op: vr 05 jul 2013, 21:32
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Goffert »

DJTEEF! schreef:
wo 01 jun 2022, 08:46
Gerard Lopez schreef:
wo 01 jun 2022, 00:51
Ik denk wel dat dit het moment is voor NEC om serieus door te groeien naar de subtop. Het komend seizoen hebben we de meeste kleine clubjes in de Eredivisie ooit.....ik tel maar liefst 8 clubs die ik als kleiner dan NEC zie: Volendam, Emmen, Excelsior, Cambuur, GAE, RKC, Fortuna en Sparta.
Daar moet je, met wat investeringen van Boekhoorn erbij, sowieso boven kunnen eindigen. Dan zit je al op plek 10. En met een beetje geluk kan je ook over Groningen en Heerenveen heen gaan. Even 2 jaar op rij 8e eindigen en dan heb je een flink tv potje opgebouwd wat je de jaren erna structureel in de subtop kan houden.
Dit is een mooie kans om structureel aan te haken idd. Het kan verkeren.
:withstupid:

Gebruikersavatar
E.B.
Berichten: 4222
Lid geworden op: di 03 aug 2021, 15:10
Locatie: Wijchen
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door E.B. »

Goffert schreef:
wo 01 jun 2022, 12:56
DJTEEF! schreef:
wo 01 jun 2022, 08:46
Gerard Lopez schreef:
wo 01 jun 2022, 00:51
Ik denk wel dat dit het moment is voor NEC om serieus door te groeien naar de subtop. Het komend seizoen hebben we de meeste kleine clubjes in de Eredivisie ooit.....ik tel maar liefst 8 clubs die ik als kleiner dan NEC zie: Volendam, Emmen, Excelsior, Cambuur, GAE, RKC, Fortuna en Sparta.
Daar moet je, met wat investeringen van Boekhoorn erbij, sowieso boven kunnen eindigen. Dan zit je al op plek 10. En met een beetje geluk kan je ook over Groningen en Heerenveen heen gaan. Even 2 jaar op rij 8e eindigen en dan heb je een flink tv potje opgebouwd wat je de jaren erna structureel in de subtop kan houden.
Dit is een mooie kans om structureel aan te haken idd. Het kan verkeren.
:withstupid:
:withstupid: Je moet in ieder geval niet degraderen. De opgave om te promoveren wordt steeds lastiger.

zoete aardbei
Berichten: 3485
Lid geworden op: do 03 sep 2020, 10:35
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door zoete aardbei »

E.B. schreef:
wo 01 jun 2022, 13:07
Goffert schreef:
wo 01 jun 2022, 12:56
DJTEEF! schreef:
wo 01 jun 2022, 08:46
Gerard Lopez schreef:
wo 01 jun 2022, 00:51
Ik denk wel dat dit het moment is voor NEC om serieus door te groeien naar de subtop. Het komend seizoen hebben we de meeste kleine clubjes in de Eredivisie ooit.....ik tel maar liefst 8 clubs die ik als kleiner dan NEC zie: Volendam, Emmen, Excelsior, Cambuur, GAE, RKC, Fortuna en Sparta.
Daar moet je, met wat investeringen van Boekhoorn erbij, sowieso boven kunnen eindigen. Dan zit je al op plek 10. En met een beetje geluk kan je ook over Groningen en Heerenveen heen gaan. Even 2 jaar op rij 8e eindigen en dan heb je een flink tv potje opgebouwd wat je de jaren erna structureel in de subtop kan houden.
Dit is een mooie kans om structureel aan te haken idd. Het kan verkeren.
:withstupid:
:withstupid: Je moet in ieder geval niet degraderen. De opgave om te promoveren wordt steeds lastiger.
Degraderen zou een regelrechte schande zijn met deze eredivisie.

Jules
Berichten: 725
Lid geworden op: zo 20 dec 2020, 10:03
Contacteer:

Re: De financiële situatie bij NEC

Bericht door Jules »

zoete aardbei schreef:
wo 01 jun 2022, 13:17
Degraderen zou een regelrechte schande zijn met deze eredivisie.
Dat zullen ze vorig jaar in Zwolle, Almelo en Tilburg ook gedacht hebben toen NEC, Go Ahead en Cambuur erbij kwamen.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast