SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Extra kortingsactie AZ-NEC. Het uitvak moet vol!

Afbeelding voor Extra kortingsactie AZ-NEC. Het uitvak moet vol!
17 augustus 2022

Bijna was het uitvak uitverkocht, tot AZ besloot tot uitstel en de wedstrijd werd uitgesteld naar donderdag 1 september. We zijn blij met het ‘minder slechtere’ tijdstip van 20.00 uur, maar vinden nog steeds dat NEC gesteund moet worden door een vol uitvak. Daarom een extra steuntje in de rug!

Leden van SV NEC krijgen nog eens 5 euro korting op hun auto- of buscombikaart. Dit is naast de korting van AZ (4 euro) en NEC (2 euro). Dat betekent dat een los autoticket voor leden slechts 3 euro is en een buscombi voor slechts 17 euro.

De actie geldt voor iedereen die reeds een kaart heeft gekocht en die nog een kaart wilt halen. Deze wedstrijd is dus naast SC Heerenveen-NEC de tweede wedstrijd die met korting bezocht kan worden. Nog geen lid? Meld je dan aan om gebruik te maken van de korting via https://svnec.nl/lidworden

Als je nog geen kaartje hebt gekocht, wordt de korting automatisch verrekend. Klik hier om de tickets te bestellen.

Teruggave

Leden die reeds een kaart hebben besteld en betaald, krijgen van SV NEC 5 euro teruggestort. Vul daarvoor onderstaand formulier in. We controleren de juistheid met de ticketgegevens die bij NEC bekend zijn.