SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Evaluatie horeca eerste thuiswedstrijd

Afbeelding voor Evaluatie horeca eerste thuiswedstrijd
25 augustus 2021

Vrijdag was de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Voor het eerst sinds 1,5 jaar een goed gevulde Goffert! SV NEC heeft een evaluatie gehad met YveY, de horecapartner van NEC. Wij hebben de belangrijkste verbeterpunten naar aanleiding van afgelopen vrijdag aangestipt: de drukte bij de counters en dat tegen het einde van de wedstrijd bij sommige counters het bier en de bekers op waren. YveY heeft zelf ook al intern overleg gehad en in de aanloop naar 12 september zal hier de aandacht op gevestigd zijn.

Een ander punt is het systeem met de betaalkaarten. Er waren (wederom) storingen met de betaalpassen. SV NEC heeft aangedrongen om (contactloze) PIN-betalingen zo snel mogelijk toe te staan. Yvey heeft aangegeven dat er vanaf januari ook met PIN betaald kan worden in De Goffert.

Verder hopen wij nog steeds op clementie van de Gemeente Nijmegen wat betreft het openen van de Schup als horeca-counter. We zien voorbeelden bij andere clubs/gemeenten dat dit de drukte op andere plekken verlicht. Wij gaan nogmaals in gesprek met de gemeente, in samenspraak met Yvey en de directie van NEC, ook al lijkt de gemeente nog steeds niet van standpunt te willen veranderen.

Heb je zelf nog verbeterpunten? Laat het dan ons weten per mail (sv@svnec.nl).