SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Een nieuw jaar breekt aan. Wat gaat 2017 ons brengen?

Afbeelding voor Een nieuw jaar breekt aan. Wat gaat 2017 ons brengen?
1 januari 2017

Een nieuw jaar breekt aan. Wat gaat 2017 ons brengen? Het is een seizoen waarbij de onderlinge verschillen klein zijn. Heel belangrijk en bepalend zijn de wedstrijden tegen concurrenten Willem II, Roda JC, Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. Daarom zijn wij nu ook bezig voor een kortingsactie voor de eerste uitwedstrijd na de winterstop tegen Willem II. De komende week zal hierover meer bekend worden. Het uitvak moet vol in Tilburg!

Een vooruitblik naar het nieuwe jaar. De Schup blijft onze grootste aandacht hebben. Na de winterstop zal iedere thuiswedstrijd Jordi Croonen muziek draaien. Eindelijk zal ook de verdere aankleding van de Schup vorm krijgen. We hebben een prachtig ontwerp voor muurschildering gepresenteerd op de ledenvergadering. Dit seizoen willen we dat nog gerealiseerd hebben, inclusief ook bekleding van plafond en gebruik van NEC-attributen. Ons supportershome willen we ook gaan gebruiken voor doordeweekse activiteiten. Denk aan dart- en pokertoernooien of Champions League / Nederlands Elftal avonden. Ook ons concept “SV presenteert” wordt doorgezet. Na Peter Hyballa als eerste gast zullen wij in 2017 meer gasten een avond lang aan het woord laten.

In 2017 blijven we zoveel mogelijk inspelen op alle actuele zaken rond de club. We blijven ons sterk maken voor goed supportersbeleid, zeker ook bij de bezoekende clubs. Geen overbodige combi’s, geen kinderachtige ontvangst zoals bij Ajax-NEC en zoveel mogelijk kaarten voor de aankomende derby tegen Vitesse. We werken goed samen met het Supporterscollectief Nederland, een verzameling van 30 aangesloten supportersverenigingen en groepen uit de Eredivisie en Eerste Divisie. Samen hopen we veranderingen te realiseren bij de KNVB en politiek. Als vereniging kan je dit namelijk niet alleen.

Onze vereniging moet daarom ook blijven doorgroeien. Hoe meer leden wij hebben, hoe meer wij voor onze leden en onze club kunnen doen. De komende tijd zullen wij als bestuur ook intern onze visie en doelstellingen van de vereniging duidelijk maken. Waar staat de vereniging nu voor, wat willen wij nu bereiken? Waarom zou je eigenlijk lid moeten worden van de supportersvereniging? Deze zaken gaan wij, samen met onze leden en vrijwilligers, goed op een rij zetten. Hier moeten dan sterke punten naar voren komen zodat voor veel niet-leden duidelijk is wat de SV nu doet en waarom het belangrijk is lid te worden.

Veel te doen dus in 2017. Met het bestuur, vrijwilligers en leden staat er een goede basis om er een mooi jaar van te maken. Voor iedereen een gelukkig en gezond 2017!

Bestuur SV NEC