SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Doneer nu voor de standbeelden van Sije Visser en Frans Janssen

Afbeelding voor Doneer nu voor de standbeelden van Sije Visser en Frans Janssen
22 mei 2024
Help mee aan een tastbaar stukje NEC-historie. Doneer nu voor een standbeeld voor de grootste NEC-helden aller tijden, Sije Visser en Frans Janssen.
 
Op initiatief van Stichting De Bloedkuul is een crowdfunding gestart voor twee standbeelden van deze NEC-helden. Kunstenaar Lia Krol is momenteel druk bezig met het creëren van een bronzen borstbeeld van Frans Janssen. Om dit tastbare eerbetoon voor beide legendes te realiseren, is alle steun hard nodig!
 
De gemeente Nijmegen en NEC hebben toestemming gegeven en Sije en Frans zijn zeer vereerd met dit idee. Daarmee staan alle seinen op groen. Net zoals we samen in het stadion meeleven en onze ploeg trouw aanmoedigen, vragen we nu jullie steun om deze standbeelden mogelijk te maken.
 
Help jij mee aan een tastbaar stukje NEC-historie? Doneer via https://www.geef.nl/nl/actie/standbeeld-voor-nec-helden/donateurs
 
Bekijk ook de video: https://www.youtube.com/watch?v=Q-FiCrM002g&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fgeef.io%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title