SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

De laatste training voor NEC – Vitesse

Afbeelding voor De laatste training voor NEC – Vitesse
22 maart 2016

Zondag 3 april staat de Gelderse derby weer op het programma, dit keer in ons eigen Goffertstadion waar N.E.C. het opneemt tegen Vitesse. Zaterdag 2 april vindt de laatste training plaats voorafgaand aan deze wedstrijd. Hieronder vind je alle informatie over deze ochtendtraining.

De training gaat van start om 10.30 uur op het trainingsveld bij De Eendracht. De twee toegangspoorten rechts van De Eendracht zijn vanaf 10.00 uur geopend. Om de veiligheid van spelers, staf en natuurlijk onze supporters te waarborgen en om ervoor te zorgen dat de training goed kan verlopen, is het niet toegestaan om vuurwerk mee te nemen en af te steken. Bij toegang tot De Eendracht zal hierop gefouilleerd worden. Onder andere vanwege incidenten en klachten afgelopen jaren, zullen politie en stewards aanwezig zijn om toe te zien op een goed verloop van de training en zal er gehandhaafd worden, mocht er toch vuurwerk afgestoken worden. Tot slot zijn supporters met een lokaal of landelijk stadionverbod niet welkom op of rondom De Eendracht.

Omdat we de traditie van de laatste drukbezochte training voorafgaand aan de derby graag in stand willen houden, hopen N.E.C. en Supportersvereniging N.E.C. op ieders medewerking en begrip en gaan we uiteraard weer voor een hoge opkomst om onze mannen goed voor te bereiden op de Gelderse derby de volgende dag.