SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Bestuur SV ontstemd over houding spelers en staf

Afbeelding voor Bestuur SV ontstemd over houding spelers en staf
2 mei 2016

Het bestuur van de Supportersvereniging is bijzonder ontstemd over de afwezigheid van de technische staf op ons eindfeest. De staf ontbrak vanwege het uitfluiten van Ernest Faber na de wedstrijd tegen Roda JC. 

Juist dit feest is een belangrijk moment voor onze leden om in contact te treden met spelers en staf. Wij snappen de teleurstelling, na de nederlaag maar ook na de reactie van het publiek. Maar op ons feest komen de trouwste supporters van de club, onze leden. Wij kunnen niet uitsluiten dat zij gefloten hebben, maar dit zijn wel de supporters die NEC het hele jaar steunen en na de nederlaag de moeite nemen om naar het feest te gaan. Op dit feest treed je juist in contact en dit zorgt eerder voor verbinding dan dat je als supporters en selectie juist verder uit elkaar komt te staan. En dat is juist wat wij als vereniging helemaal niet willen. 

Wat ons ook ontstemd maakt is dat naar het bestuur toe niet is gecommuniceerd dat de staf niet zou komen. Nu moesten wij er zelf naar vragen. Juist de clubmensen binnen de technische staf moeten begrijpen hoe gevoelig dit ligt.

Het was verder een prima feest, al hadden de meeste spelers het na 10 minuten al gezien en moesten we twee keer heel vriendelijk vragen of ze even het fatsoen hadden om 5 minuten te wachten om een award en spiegel te ontvangen. We hebben daar het draaiboek op moeten aanpassen.. Uitzondering waren Rens van Eijden, Jeffrey Leiwakabessy en Lucas Woudenberg die wel weten waar ze voor spelen. Een huurling biedt zelfs aan om te helpen met de uitreiking.

Dit is echt het verkeerde signaal en het laatste wat we als club samen moeten nastreven en geeft een hele nare nasmaak na een mooi seizoen.

Bestuur SV NEC