SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Bericht over spelersinzet Schup

Afbeelding voor Bericht over spelersinzet Schup
31 oktober 2018

Afgelopen maandag heeft het bestuur van de SV overleg gehad met de directie van NEC. Er is gesproken over diverse actuele zaken die spelen rond de club. Denk aan de ontwikkelingen rond Energieflex (wat ging er fout), de prestaties op het veld (moet veel beter), stadiondossier (nog geen positieve ontwikkelingen) en financiële situatie van de club (dit seizoen op orde, diverse scenario’s voor volgend seizoen).

Eén van de andere besproken zaken is de spelersinzet na de wedstrijd in De Schup. We hebben nogmaals onze teleurstelling laten blijken dat er na NEC – TOP Oss geen spelers wilden komen. Het zeer teleurstellende resultaat afgelopen vrijdag, plus vanuit de spelersgroep horende, een wat onjuiste bejegening twee weken eerder tegen FC Eindhoven, heeft de staf doen besluiten om nu niet te komen.

De zaak is nu uitgesproken en er wordt gekozen naar een nieuwe vorm. Het starten met het bezoeken van de twee spelers is sinds jaren weer geprobeerd en de praktijk moest uitwijzen of dit de beste vorm is. Nu is het zo dat je een selectie hebt met spelers die makkelijk in de Schup komen en in gesprek gaan met supporters en spelers die dat van nature niet hebben, waarbij het dan een soort geforceerd bezoek wordt. Eén van de ideeën is om ongeveer vier keer per jaar een bezoek te brengen met 5 a 6 spelers. Dit wordt de komende dagen verder uitgewerkt.

Foto: Rob Koppers