SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Achilles’29 – NEC tóch een fietscombi!

Afbeelding voor Achilles’29 – NEC tóch een fietscombi!
12 februari 2015

Het gaat er toch van komen: de fietscombi naar Achilles’29 – NEC. SV NEC en HKN organiseren een ludieke fietscombi naar Groesbeek.

Er is veel over gesproken, de fietscombi naar Groesbeek. Nu moet het er dan ook toch maar van komen vonden enkele NEC-supporters. SV NEC en HKN pakken het idee op en organiseren samen (Eén keer en dan nooit weer!) deze ludieke actie.

Supporters die deel willen nemen en mee willen fietsen naar Groesbeek verzamelen zich rond 9.30 uur op het voorplein van het stadion. Om 10.00 uur zal het startsein klinken en vertrekt het peloton NEC-supporters richting Groesbeek.

De route is als volgt:
Startpunt:  Stadionplein NEC
Via Burgemeester Daleslaan, Nieuwe Molenhutseweg, Grootstalselaan, Scheidingsweg, Sionsweg, Nijmeegsebaan, Nieuwe weg, Molenweg, Pannenstraat, Herwendaalseweg, Bredeweg 
Eindpunt: Café & Restaurant De Bredeweg (Groesbeek)

Supporters die mee fietsen wordt in Café & Restaurant De Bredeweg (HKN ‘kroeg van de wedstrijd’) een gratis warm hapje en koffie aangeboden.

Heb jij zin om mee te fietsen naar Groesbeek? Laat dit dan weten via www.svnec.nl/fietscombi

Let op: SV NEC en HKN verwachten dat supporters die meefietsen zich houden aan de geldende verkeersregels en fietsen op de fietspaden. SV NEC en HKN zijn niet verantwoordelijk voor overtredingen, ongevallen of schade. Houd het ludiek en gezellig!

De wedstrijd Achilles’29 – NEC begint zondag 22 februari om 14.30 uur op sportpark De Heikant.