SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Aanstaande zondag opening nieuwe Supportershome!

Afbeelding voor Aanstaande zondag opening nieuwe Supportershome!
12 januari 2016

Voorafgaand aan de wedstrijd N.E.C. – Willem II wordt het nieuwe supportershome officieel geopend. Op het SV-plein, achter de Gofferttribune, is afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw thuis voor de N.E.C. supporters.

Officiële opening en onthulling naam

Zondag 17 januari worden de deuren officieel geopend om 15.30 uur. Ook wordt de naam van het Supportershome bekendgemaakt, waar supporters afgelopen weken op hebben kunnen stemmen. Na dit heugelijke feit worden de eerste Jupiler-biertjes getapt en kunnen we ons gezamenlijk opmaken voor de eerste wedstrijd van 2016. 

Openingsfeest Supportersvereniging N.E.C. voor iedereen

Na de wedstrijd is er een spetterend openingsfeest dat georganiseerd wordt door Supportersvereniging N.E.C. (SV) voor iedereen. Dus ook al ben je geen lid, de deuren zijn voor iedereen die N.E.C. een warm hart toedraagt geopend. Je kan zelfs de wedstrijd nabeschouwen met jouw favoriete speler, want de selectie zal ook aanwezig in het nieuwe Supportershome. De muziek is deze avond in handen van Duo Decibel. 

Actie 6 halen 4 betalen

Voor alle leden van de SV is er een mooie openingsactie. Tot 20.30 uur geldt: 6 halen, 4 betalen! Nieuwe leden die zich inschrijven krijgen zelfs 4 drankjes cadeau. Word dus snel lid van de SV! 

De Supportersvereniging is enorm trots op het eindresultaat en wil alle sponsors, partners, vrijwilligers en andere betrokkenen bedanken voor deze geweldige ontmoetingsplek op het SV-Plein. In het bijzonder willen we Bongers Dranken, Ab Inbev, Beewan, YveY en N.E.C. hiervoor bedanken.