SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

Aanpassing contributie seizoen 2023-2024

Afbeelding voor Aanpassing contributie seizoen 2023-2024
9 mei 2023

Hoewel het seizoen ten einde loopt, zijn wij nu al volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Eind deze maand vindt de jaarlijkse incasso plaats van de contributie We zijn blij dat we de afgelopen jaren gegroeid zijn naar een ledenaantal van ruim 1900!

Het afgelopen jaar hebben wij meerdere activiteiten georganiseerd. Denk aan het supportersfeest aan het begin van het seizoen, de kerstbingo, dartstoernooi en binnenkort volgt het voetbaltoernooi en weer een supportersfeest. Iedere thuiswedstrijd is er ook een DJ bij de Schup. We hebben meerdere kortingsacties gehouden naar uitwedstrijden. Ook komt drie keer per jaar De Goffertkreet uit, sponsoren wij de NEC Open Dag, Legio Noviomagum en NEC Juniors.

Volgend seizoen hebben we dezelfde plannen en zullen we groter uitpakken in verband met ons 60-jarig bestaan. Daarnaast zullen wij onze actieve rol bij de wedstrijden uitbreiden op het gebied van juridische hulp.

Sinds 2008 bedraagt de contributie 18 euro per seizoen. Door de kostenstijgingen van de afgelopen jaren, zeker het afgelopen jaar, zijn we genoodzaakt deze aan te passen naar 20 euro. Leden ouder dan 65 jaar en jonger dan 18 jaar betalen dan 10 euro per jaar.

Om de contributieverhoging toe te lichten en om vooruit te kijken naar ons 60-jarig bestaan organiseren wij een ledenbijeenkomst op woensdag 31 mei om 19.30 uur in de Schup. Mocht je daar bij willen zijn, dan staat de koffie voor je klaar.