SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

5 euro korting voor leden bij Excelsior-NEC

Afbeelding voor 5 euro korting voor leden bij Excelsior-NEC
11 november 2019

De Supportersvereniging houdt bij de uitwedstrijd naar Excelsior de tweede kortingsactie van dit seizoen in het kader van ons Uitwedstrijden Collectief. De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 6 december en is een verplichte buscombi. De prijs voor bus+ticket is voor leden € 19,50 (niet-leden betalen € 24,50) een autocombikaart kost slechts € 6,00 (niet-leden betalen € 11,00)

Wil jij als lid gebruik maken van deze actie? Dan dien je bij het bestellen van jouw kaart de prijsklasse Auto (Korting SV) of Bus (Korting SV) te selecteren. Let op, wij controleren voorafgaand aan de wedstrijd of je lid bent van de SV. Klik hier voor de bestelpagina.

Uitwedstrijden Collectief
De kortingsactie is in het kader van het Uitwedstrijden Collectief en is alleen voor leden van de Supportersvereniging. Lid worden van de SV? Ga dan naar deze pagina en meld je voor deze wedstrijden nog aan!

De SV bedankt ook dit keer de sponsoren. Wil je als bedrijf of particulier ook lid worden van ons Uitwedstrijden Collectief en de uitwedstrijden zo goedkoop mogelijk houden, klik dan hier voor meer informatie.