SUPPORTERSVERENIGING N.E.C.

Terug

2 keer gratis naar Groningen!

Afbeelding voor 2 keer gratis naar Groningen!
12 december 2013

Volgende week donderdag en zondag neemt NEC het in de KNVB Beker en competitie op tegen FC Groningen. In dit tweeluik kan onze club alle steun gebruiken van een vol bezoekersvak!

Verschillende sponsoren waaronder Scholten Awater, OSRN, Route Mobiel, Personato, Quinfox, Konings & Meeuwissen, Jac Bongers Dranken, Casemanagement BV en de partners van Loge 10 bieden samen met de spelersgroep, Supportersvereniging NEC en NEC voor beide wedstrijden de toegangskaarten inclusief busvervoer GRATIS aan! Deze gratis kaarten zijn vanaf zondag 15 december te verkrijgen op de Fandag van 13.00 tot 17.00 uur bij de stand van team Supporters in het Goffertstadion.

Voorrang uitkaart + (plus)houders
Vanaf vandaag kunnen supporters met een uitkaart+ (plus) de toegangskaart(en) gratis afhalen bij de receptie van het Goffertstadion.

Voorwaarden
Er zijn per wedstrijd 525 kaarten beschikbaar- Je hebt een NEC (seizoen)clubkaart met uitkaart nodig om van deze actie gebruik te maken- Voor beide wedstrijden kan je met een autocombi naar de wedstrijd. Hiervoor zijn ook (beperkt) kaarten beschikbaar- De bussen vertrekken op donderdag om 15.00 uur en zondag 10.30 uur vanaf het stadionplein

Ben je al in het bezit van een kaart? Kom dan t/m vrijdag naar de receptie van het Goffertstadion of zondag naar de Fandag en je krijgt je geld terug.